Posturi vacante

Informaţii generale

Activitatea companiei este orientată spre crearea unui microclimat calitativ pentru consumatori. Toate eforturile companiei sunt îndreptate  spre oferirea Partenerilor  unui complex integru de servicii, care includ: selectarea şi furnizarea echipamentului, consultaţii tehnice, proiectare, instruire.

Formele eficiente de management, planificarea strategică, orientarea spre client – baza succesului nostru. Noi realizăm eficient potenţialul de echipă şi capacităţile individuale a fiecărui colaborator, în cadrul companiei noastre activează profesionişti de nivel înalt. Compania  DI&TRADE a intrat in rândul celor 100 de cei mai buni angajatori ai capitalei.

 Cine sunt invitaţi la serviciu:

Fiind o companie cu o dezvoltare dinamică, noi suntem cointeresaţi în completarea echipei noastre cu specialişti de înaltă calitate. Noi căutăm profesionişti, care sunt personalităţi creative, persoane responsabile, orientate spre rezultat, spre dezvoltarea potenţialului său în afaceri şi care tind spre succes împreună cu noi.

La momentul actual în companie activează circa  300 oameni. Și acest număr nu este o limită, deoarece compania este în continua creştere. Din acest motiv suntem interesaţi în colaboratori noi, suntem interesaţi în profesionişti  şi respectiv suntem interesaţi în Dvs! Colaboratorii noştri  - persoane care gândesc ca noi, orientaţi spre o muncă rezultativă, în echipă. Noi putem spune cu siguranţă

"La noi activează profesionişti!". Cultura corporativă, structura organizaţională optimală, divizarea clară a obligaţiilor ne-au permis să creăm un colectiv profesional, care activează eficient şi în mod armonios. Înalta calificare a colaboratorilor noştri permite soluţionarea problemelor de orice dificultate.

Activitatea în cadrul companiei noastre – este posibilitatea unei creşteri profesionale, atât pentru tinerii specialişti, cât şi pentru profesionişti. Studenţii de pe băncile instituţiilor vor putea aplica şi dezvolta cunoştinţele în practică  - din prima lună de activitate sub conducerea unui  mentor experimentat vor avea posibilitatea de a se manifesta la îndeplinirea însărcinărilor importante. Profesioniştilor care au obţinut experienţă în alte companii noi oferim posibilitatea unei activităţi interesante şi multilaterale cu posibilitatea reală de a vedea rezultatele sale.

 

Noi oferim colaboratorilor companiei noastre:

  • Angajare conform CM RM
  • O creştere profesională în carieră,
  • Un salariu competitiv,
  • Pachet social,
  • Posibilitatea instruirii la antrenori profesionişti,
  • Deplasări şi plecări peste hotare după rezultatele  concursurilor interne,
  • Instruire corporativă şi odihnă în compania colegilor

 

Procedura de adresare în companie:

Studiind informaţia despre ofertele deschise, ne puteţi expedia CV-ul Dvs la adresa: irinar@climate.md