Despre companie

Compania "DI & TRADE Engineering" activează pe piaţa moldovenească din anul 1995. Astăzi compania  "DI & TRADE Engineering" oferă întregul complex de servicii de inginerie  în domeniul proiectării, completării, montării lucrărilor de punere în funcţiune, deservirii pe garanţie şi  deservirii tehnice a sistemelor de climatizare, ventilare, încălzire şi electrică.

Începând cu anul 2003 compania este una din cei mai buni producători a celui mai larg sortiment de produse de ventilare în Republica Moldova. Toată producţia se confecţionează la echipament de înaltă calitate, produse de aşa companii precum SPIRO (Elveţia), RAS (Germania), TRUMPF (Germania). Confecţionarea proprie permite controlul calităţii produsului finit, reducerea la maxim a termenului de executare a comenzii şi satisfacerea completă a cererii de pe piaţă asupra produselor de ventilare.

Dintre toate companiile de climatizare existente pe piaţa  moldovenească, întregul spectru de servicii îl oferă foarte puţini.  Începând activitatea în 1995 "DI & TRADE Engineering" din star şi-a format o atârnare complexă faţă de diferite segmente ale pieţii de climatizare, orientat spre însuşirea în profunzime  a fiecărui segment ca fiind unul strategic important.  Pe parcurs aceasta a permis de a oferi celor mai diferite grupuri de consumatori o alegere impresionantă de oferte competitive şi o calitate superioară de deservire. "DI & TRADE Engineering" aparţine întâietatea privind promovarea activă a sistemelor de climatizare pe piaţa Moldovei. Pe perioada anilor de activitate compania a câştigat o reputaţie  impecabilă şi a obţinut recunoaşterea din partea celor mai exigenţi consumatori de servicii.

Conceptul companiei "DI & TRADE Engineering": UN CLIENT MEREU SATISFĂCUT – exprimă tendinţa companiei de a oferi un produs  de neîntrecut după calitate  şi cel mai perfect  nivel de suport tehnic. Datorită sistemului nostru calitate,  noi permanent perfecţionăm   produsele şi serviciile prestare clienţilor. Tendinţa companiei "DI & TRADE Engineering" de a lucra cu o tehnică de climatizare a aerului calitativă şi sigură  a dus-o la principalii 5 producători renumiţi  - Toshiba, Carrier, Midea, Ballu, Sistemair.  Potenţialul enorm de cercetare şi calitate tradiţională de executare deosebeşte în mod profitabil producţia acestor companii de altele. Anume din acest motiv nu putem spune că echipamentul oferit sunt  doar nişte  climatizatoare: este mai mult decât aceasta,  - este confortul Dvs datorită calităţii performante şi siguranţei.

"DI & TRADE Engineering" în colaborarea cu furnizorii generali A.H.I. Carrier şi Japan Air Conditioners Association a executat câteva proiecte de proporţii.  Pe lângă livrarea echipamentului firma  "DI & TRADE Engineering" efectuează şef-montare, montare, punerea în exploatare,  deservirea pe garanţie şi post-garanţie a oricăror climatizatoare şi sisteme de climatizare, inclusiv şi a altor producători de tehnică asemănătoare (TADIRAN, SAMSUNG, LG, PANASONIC ş.a.), inclusiv diagnosticarea termo-fizică, testarea blocurilor electronice, controlul parametrilor de securitate electrică, curăţarea totală, verificarea curentului de operare şi alte tipuri de lucrări, ce asigură deservirea integrală a echipamentului.

Toate climatizatoarele deţin certificat de conformitate a R. Moldova. Pe piaţa internaţional  climatizatoarele sunt certificate conform normelor de securitate biologică ISO 14001 şi deţin certificat internaţional de calitate în producere  - ISO 9002.

"DI & TRADE Engineering" duce o politică deschisă în privinţa  distribuirii şi schimbului de informaţie, datorită cărui fapt fiecare partener şi client poate conta pe accesul operativ la resursele informaţionale, obiectivitatea şi veridicitatea acestor informaţii.

Volumul şi calitatea spaţiului informaţional propriu joacă un rol important în dezvoltarea şi suportul noilor direcţii, precum şi asigură o pondere semnificativă de interes faţă de produsele şi serviciile concrete.  Compania participă activ la cele mai mari expoziţii anuale în Moldova şi regiuni, ceea ce serveşte drept un mijloc suplimentar efectiv de informare a clienţilor şi consumatorilor despre inovaţiile şi ofertele companiei  pe piaţa serviciilor şi produselor  de climatizare.
O atenţie deosebită în companie se acordă întrebărilor ce ţin de schimbul nemijlocit de experienţă.  Compania petrece regulat treninguri şi seminare, la care specialiştii companiei aduc la cunoştinţa partenerilor informaţii privind specificul noului echipament şi condiţiile exploatării lui, îşi împărtăşesc evoluţiile şi succesele în domeniul promovării tehnicii de climatizare.